НОВИНИ

Илиан Илиев: Това е един от най-слабите ни мачове през последните години

Старши треньорът на Черно море бе изключително критичен към играчите си след равенството с Арда.

Илиан Илиев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:19, 15.09.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че това е бил най-слабия мач на неговия тим в последните години. "Моряците" завършиха наравно 1:1 с Арда като домакин.

"Това е един от най-слабите ни мачове през последните години. Нямаше желание и агресия. Трябва коренно да променим тези неща. Чакахме нещата да се случат, допуснахме гол от статично положение. Резултатът е справедлив донякъде. И да бяхме загубили, нямаше да е незаслужено. Нямахме добро отношение в мача", категоричен бе той.

"Трябва да реагираме. Изиграхме двубой срещу нелош отбор като една контролка и ще имаме проблеми, ако продължим така. Не е нормално да допускаме гол от статично положение. Може и да има промени при играчите, тъй като не може да се продължава така. При една победа ставаш първи и трябваше да покажем различно лице. Има грешки, може и да не спечелиш, но трябва друго отношение", добави специалистът.

"Надяваме се малко да се посъбудим след този мач. Постигнахме резултат, който е по-добър от това, което заслужавахме", заяви старши треньорът на Черно море.

"Дербито си е дерби, трябва да го изиграем по-умно. Трябва да е празник за града, не биваше да се случва това с билетите и цените. Призовавам феновете и на двата отбора да помогнат да стане един футболен празник", завърши Илиан Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Тунчев: Не ни достигна концентрация
Александър Тунчев: Не ни достигна концентрация