НОВИНИ

Илиана Раева: Повече от 10 години Левски е тероризиран от група маргинали

илиана раева повече години левски тероризиран група маргинали
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:06, 13.07.2023
Чете се за: 04:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендарната гимнастичка и съпруга на собственика на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, се оплака в социалните мрежи, че семейството ѝ е постоянно малтретирано. Тя допълва, че много скоро нейното мнение ще бъде казано високо и публично. За начало само в България.

Както е известно сдружението "Левски на левскарите" и НКП официално свалиха доверието си от Сираков и поискаха оттеглянето му. Те са категорични, че ще протестират, докато мажоритарният собственик на столичния тим не напусне.

Днес клубът защити легендарния голмайстор. От Левски са категорични, че обвиненията срещу Наско са неоснователни.

Ето какво пише Илиана Раева на профила си във Фейсбук:

"Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България.

Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски:

"Повече от 10 години ФК. Левски е тероризиран от група маргинали, хора с големи амбиции, но нулева житейска и професионална реализация. Хора, които не са управлявали дори етажна собственост са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове, да управляват, търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България

През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”;Левски на Левскарите и превзет националния клуб на привържениците от вътре, с една единствена цел, гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран, узурпиран, заглушен. През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот. Протест докато въпросните герои милеещи за синята идея не получиха акции, магазин, мърчедайзинг, охрана ,процент от билети.

Господа сепаратисти време е вече да паднат маските и да си признаем, че вие разделяте а не обединявате. Вие мразите, а не обичате, вашата основна цел е да има зависим Левски,не свободен и проспериращ.

Вашите ментори ходят с анцунг и говорят на диалект, вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект. Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали ,обслужвани от журналисти готови за един таратор да предадат всичко свято.

Господа отидете в клубната експозиция и вижте, какви Левскари са се раждали, слава Бог ще се раждат, за най-голямо щастие не приличат на вас!!!

П.П.Г-н Сираков, Г-н Борисов, дръжте далеч търговците от храма (Георги Аспарухов).Хора на , които са скъпи билетите и абонаментните карти, тези и без това влизат без пари са много под 1(един )процент. Вашият най-голям капитал е феноменът публиката на Левски, феномен описан от Смирненски,,От каруцар до Цар”От каруцар до цар ,от богат до просяк, от неграмотен до интелектуалец, всички ние подкрепяме Левски!!!

Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров,гениалният поет обичащ десният отбор пише,,Монокълът златен, каскета е син"

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината ,група футболни хулигани с користни намерения, нямат никакво значение!!!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Долната камара на руския парламент прие забрана на операции за смяна на пола
Долната камара на руския парламент прие забрана на операции за смяна на пола
Здравният министър: Проектът за детска болница в „Горна баня“ никога не е бил спиран
Здравният министър: Проектът за детска болница в „Горна баня“ никога не е бил спиран