НОВИНИ

Интер и Аталанта искат Валентин Антов

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 04.05.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
интер аталанта искат валентин антов

Действащият шампион в Серия "А" Интер и вторият във временното класиране Аталанта изненадващо може да се включат в битката за българския национал Валентин Антов, съобщава сайтът fantamaster.it.

20-годишният бранител понастоящем играе като преотстъпен от ЦСКА в Болоня, като наемът му е до лятото. "Червено-сините" имат и опция за закупуването на защитникът, като за целта ще трябва да платят сумата от 3 милиона евро на българския клуб.

Според италианското издание обаче Интер и Аталанта са останали доволни от изявите на Антов и обмислят да отправят оферта от около 10 милиона евро за българския футболист. Към тази сума се очаква да бъдат и прибавени и още няколко футболисти.

Дори и Антов да смени клубната си принадлежност обаче, и Интер и Аталанта имат намерение да оставят българския футболист под наем в Болоня, за да може през следващия сезон защитникът да развива качествата си.

Откакто акостира на Ботуша през януари, Валентин Антов изигра два мача като титуляр за Болоня и се появи в други два като резерва.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стоматолозите отчитат спад в прегледите заради COVID-19
Стоматолозите отчитат спад в прегледите заради COVID-19
В края на празничните дни - засилен трафик по пътищата (ОБЗОР)
В края на празничните дни - засилен трафик по пътищата (ОБЗОР)