НОВИНИ

Ивайло Чочев: Да се надяваме, че другият сезон ще бъде още по-добър, няма какво да доказвам на никого

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:44, 08.06.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
ивайло чочев надяваме другият сезон добър доказвам никого
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев беше сред присъстващите на пресконференцията по случай края на успешния сезон на тима, в който той се окичи с бронзовите медали в Първа лига и си гарантира участие в турнира Лига на конференциите през следващата кампания.

Чочев допринесе за тези успехи, ставайки голмайстор в българското първенство със своите 21 попадения, а освен това помогна на своя тим да достигне и до първия си финал в турнира за Купата на България.

След края на кампанията най-задаваният въпрос към халфа бе дали ще остане в клуба и през следващия сезон, на който той отговори, че ако клубът получи добра оферта, ще има разговори.

"Трето място, финал за Купата. Да се надяваме, че другия сезон ще е още по-добре. Мисля, че оттук нататък следва по-трудното, защото ще трябва да поддържаме по-високо ниво. Аз имам договор с клуба, чувствам се добре. Ако пристигне оферта, която удовлетворява клуба, ще разговаряме. Не ми беше цел да стана голмайстор, но колкото повече идваше края на сезона, си го поставяш", заяви Чочев.

Полузащитникът коментира и своето завръщане в националния отбор, като бе категоричен, че няма какво да доказва на никого.

"Радвам се, че отново съм викнат в националния отбор, защото това е чест за всеки. Очаквам два тежки мача, надявам се да направим един добър отбор и колектив. Повечето момчета не ги познавам, защото са по-млади. Не мисля, че трябва да се доказвам на някого", завърши Ивайло Чочев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Никола Попов ще свири баража за оцеляване в Първа лига между Берое и Спортист Своге
Никола Попов ще свири баража за оцеляване в Първа лига между Берое и Спортист Своге
Опасност от хуманитарна катастрофа след взрива на язовира "Нова Каховка" (СНИМКИ)
Опасност от хуманитарна катастрофа след взрива на язовира "Нова Каховка" (СНИМКИ)