НОВИНИ

Ивайло Гоцев предупреди Джошуа да не подцевнява Пулев

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:14, 12.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Други спортове
ивайло гоцев предупреди джошуа подцевнява пулев

Промоутърът на Кубрат Пулев отправи предупреждение към Антъни Джошуа да не избързва, отправяйки поглед към евентуален бъдещ обединителен мач със световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

“Ние сме се фокусирали единствено върху Антъни Джошуа. Можете да го наречете грешка или незрялост да пренебрегнете опонента си. От 30 години съм в спорта и съм видял много неща да се объркват, когато гледаш прекалено напред. В света има само една битка за нас - Антъни Джошу срещу Пулев”, заяви Гоцев пред “Скай Спортс”.

“Ей Джей е отличен боксьор, който удря много силно и е атлетичен, но също така има и слабости. Той не е завършен, а Пулев може да избегне неговите силни страни и да използва слабостите му. Джошуа ни показа във втория мач с Руис истинското си лице. Тогава той бягаше от един съперник, видимо прекалил с купоните. Но Кубрат е различен тип предизвикателство. Ей Джей трябва да направи доста промени спрямо предишния си мач, който бе срещу нисък и тежък съперник. В случая с Пулев той ще има от другата страна ръстов и здрав боксьор, чиято игра в краката е една от най-силните му страни”, добави Гоцев.

Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е насрочен за 12 декември в лондонската зала "О2", ако ситуацията с COVID-19 не разбърка отново сметките.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румениге критикува клубовете, които искат преразпределение на парите от тв права
Румениге критикува клубовете, които искат преразпределение на парите от тв права
ВК ЦСКА преустанови тренировки заради 9 заразени с коронавирус
ВК ЦСКА преустанови тренировки заради 9 заразени с коронавирус