НОВИНИ

Ивайло Иванов обеща спектакъл за феновете на ръгбито в утрешния мач със Сърбия

Националният ни отбор ще изиграе утре втория си двубой от група "С" на Конференция Ръгби Европа, третото ниво на европейския шампионат по ръгби. 

ивайло иванов обеща спектакъл феновете ръгбито утрешния мач сърбия
bnt avatar logo
от БНТ
19:08, 19.04.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Предимството ни пред тима на Сърбия е, че сме една група, която работи заедно може би 4-5 години, и плюс минус някой играч, всички сме се усъвършенствали, обиграли сме се заедно, знаем си силните и слабите страни. Това каза пред БНТ един от най-опитните играчи от националния ни отбор по ръгби Ивайло Иванов. Той ще изиграе срещу Сърбия последния си домакински мач с националната фланелка на тима.

Нашите момчета излизат за първата си среща през календарната 2024 г. срещу Сърбия в опит да продължат победната серия у дома. Мачът ще бъде излъчен от 15:00 ч. на живо по БНТ 3.

За селекцията, водена от френския специалист Ромен Балмис, това ще бъде втори двубой от група "С" на Конференция Ръгби Европа, третото ниво на европейския шампионат по ръгби.

"Познаваме си навиците на игра и мисля, че утре имаме всички предпоставки да представим нашата най-добра игра, и това ще ни направи лидери в този мач. Не трябва да подценяваме изобщо отбора на Сърбия", каза още Ивайло Иванов.

Той обеща тимът ни да даде всичко от себе си в утрешния мач на Националния стадион "Васил Левски", и по този начин да се отблагодари на верните си фенове.

"Те оставят сърцата и гласовете си по трибуните, затова предлагам да им дадем един неповторим спектакъл, да се насладят на хубавата игра, на българското ръгби и да видят, че в България има хубав и сърцат отбор", добави още Иванов, който играе за отбора на Руан във Франция.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Само за месец: Трети път разбиха църквата "Света Троица" в Сливен
Само за месец: Трети път разбиха църквата "Света Троица" в Сливен
Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"
Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"