НОВИНИ

Ивайло Иванов: Това, което сме постигнали е плод на много труд

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:59, 21.11.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Други спортове
ивайло иванов сме постигнали плод труд

Българският джудист написа послание в социалните мрежи, в което изрази благодарност към всички, които се го подкрепяли и посвети медала си на тях.

Иванов също така сподели, че въпреки загубата си във финала, той се е насладил на всеки един момент от представянето си и изрази надежда, че следващия път медалът ще бъде с различен цвят.

“С времето се научих да приемам и загубите, и победите малко по-спокойно. Ивайло от преди 2-3 години щеше да се ядосва, да коментира бурно, да търси причината за “загубата” на златния медал

Днес аз просто спечелих среброто, насладих се на момента, бях в добра форма, през целия ден имах и други лични емоции и проблеми в главата си, но наистина дадох всичко от себе си. И съм доволен, щастлив, благодарен. Защото това, което сме постигнали, е плод на много труд, лишения и борба. Всеки ден. И в пандемията, и в “нормалното” време, и когато децата са ми болни и мен ме няма, и когато не мога да се виждам с близките, за да ги опазя. Този медал си го заслужих и съм благодарен. Другия път дано е с друг цвят :)

И тези думи не означават, че приемам и съм доволен от загубата и няма да се боря за злато, но човек трябва да оценява и по-малките неща в живота си по пътя към върха.

Благодаря на всички за подкрепата, той е за вас.”

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж загина при пожар в дома си в Банско
Мъж загина при пожар в дома си в Банско
Ивайло Иванов отново остана със среброто от ЕП по джудо
Ивайло Иванов отново остана със среброто от ЕП по джудо