НОВИНИ

Ивайло Кожухаров, ИТН: Това, което съм постигнал, е благодарение на моите лични усилия

ивайло кожухаров итн съм постигнал благодарение моите лични усилия
bnt avatar logo
от БНТ
22:33, 29.08.2021
Чете се за: 03:45 мин.
У нас
Слушай новината

Това, което съм постигнал в своята кариера, е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия, заявява Ивайло Кожухаров от "Има такъв народ" в съобщение до медиите.

Кожухаров беше предложен за министър на туризма в проектокабинета на "Има такъв народ". Според Кожухаров Татяна Дончева се опитва да оправдае своето присъствие в политиката.

Той посочва, че в предаването "Неделя 150" по БНР Дончева си е позволила да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както "Има такъв народ", така и по адрес на нейния лидер, но и по адрес на Кожухаров.

Според Дончева кандидатурата му била подадена от Младен Михалев-Маджо.

"Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация", уточнява Ивайло Кожухаров.

По думите му "това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване".

"Посоченият от Вас бизнесмен не го познавам към 29 август, 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него", добавя Ивайло Кожухаров.

Ето и пълния текст на писмото:

Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването "Неделя 150" по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП "Има такъв народ", така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.
Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.
Уважаема г-жо Дончева,
Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението.
Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете.
И защото силата е в истината, аз мога да заявя, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия. Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.
Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?
Ивайло Кожухаров
ПП "Има такъв народ"

















Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Липсва Ремдесивир в болниците в Благоевградско
Липсва Ремдесивир в болниците в Благоевградско
Ураганът Айда заплашва Луизиана - масова евакуация
Ураганът Айда заплашва Луизиана - масова евакуация