НОВИНИ

Ивайло Петев: Допуснатият гол ни пробуди

ивайло петев допуснатият гол пробуди
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:01, 25.04.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде мнение за представянето на своите футболисти по време на първия полуфинален мач с Черно море от турнира за Купата на България.

На стадион „Тича“ във Варна 11-кратните шампиони направиха обрат от 0:1 до 2:1 и по този начин се доближиха до първи финал за националния трофей от 2017 г. насам.

„Очаквах мачът да се развие по начин, по който не се разви. Допуснахме лесен гол. Може би този гол ни пробуди. До голяма степен контролирахме мача, създадохме доста ситуации, отбелязахме два гола”, започна наставникът на „орлите“.

„Първото полувреме от този мач сме го изиграли, предстои ни още един. Поздравявам играчите, бяха сериозни, бяха концентрирани и на базата на това нещо мисля, че изиграхме един не лош мач. Имаме достатъчно играчи и като квалитет и като бройка, всеки един от тях получава в определен момент шанс и тяхната работа е да го оползотвори по най-добрия начин, играем и за едното и за другото (бел. авт. първенството и Купата)“, добави той.

„Апетит винаги има и трябва да има. Нещото, което исках днес, е да не се мисли за това, което ни предстои в неделя (бел. авт. мач с ЦСКА), а да се отнесем професионално и концентрирано в днешния двубой. До голяма степен съм доволен“, каза още Петев.

„До момента за нас всеки един мач беше труден. Така ще е и занапред. Важното е във всеки един мач ние да изглеждаме по-добре и по-добре. Аз смея да твърдя, че имаме този квалитет, имаме добра атмосфера, добра енергия в отбора и нашето нещо е само да работим и да се представяме по-добре и по-добре“, завърши Ивайло Петев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нефтохимик 2010 поведе на Хебър във финалната серия за титлата в НВЛ
Нефтохимик 2010 поведе на Хебър във финалната серия за титлата в НВЛ
Илиев: Не е нужно Лудогорец да има такъв съдийски комфорт, в Европа им изиграва лоша шега
Илиев: Не е нужно Лудогорец да има такъв съдийски комфорт, в Европа им изиграва лоша шега