НОВИНИ

Иван Колев: Иска ми се да повишим класата ни в играта с топка

Иван Колев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:36, 05.01.2022
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев разкри очакванията си към тима през пролетния дял на сезона в родния елит и посочи основните цели пред клуба.

"Очаквам новите попълнения да вдигнат нивото на отбора. Такъв е смисълът, когато се прави селекция - да се увеличи конкуренцията във всички линии и да се подобри представянето на отбора. Най-важното е да натрупаме точки, които ще ни позволят да останем в групата. Иска ми се да продължи тази линия на раздаване на отбора, повдигнем класата на играта ни с топка и да подобрим реализацията. Това определено беше ахилесовата ни пета”, смята наставникът на тима.

Мениджърът на столичани обобщи трансферната активност на клуба и коментира потенциалните изходящи трансфери на Октавио Мантека и Христиан Чипев.

"Карим Бухмиди напусна, Христо Иванов също си тръгна има вероятност и Христиан Чипев да отиде на място, където ще има повече шансове да играе, защото той е талантливо и качествено момче. Пристигащите са Димитър Митков, Симеон Славчев и Йоанис Атанатос. За Октавио Мантека не мога да кажа. В тези процеси не съм участвал. Той си е футболист на Локомотив. Ръководството преценява какво може да се случи с него", завърши той.

На 15 януари "железничарите" ще изиграят първата си контролна среща в столицата срещу ФК Надежда.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кои са новите областни управители? (Биографии)
Кои са новите областни управители? (Биографии)
Управляващите обмислят механизъм за временно отстраняване на главния прокурор
Управляващите обмислят механизъм за временно отстраняване на главния прокурор