НОВИНИ

Ивелин Попов пред БНТ: Лечков е една от причините да напусна националния отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:58, 21.07.2020
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
ивелин попов бнт лечков една причините нпусна националния отбор

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов разкри за пореден път защо се отказа от участие.

Той обяви, че не всичко в отбора изглежда, така както се представя в обществото. Според него недомлъвките са голям проблем.

"Пожелавам успех на момчетата в националния отбор. Имам подкрепа от малък брой хора. Нещата, както аз ги виждам, няма да се получат.", започна той пред БНТ.

"Много неща не знаете. И след изпусната дузпа с Малта излизаха ръководни фактори и казваха какви ли не неща. Тогава аз станах в съблекалнята и казах: "Аз съм виновен за този равен, изпуснах дузпа". Много момчета обаче станаха и казаха, че всички сме виновни. Г-н Пенев също така каза: "Всички сме виновни". Но пред медиите излезе все едно никой не е казал нищо".

"Лечков е една от причините. Не може директор да се държи така. Като си директор трябва да поддържаш футболистите. Той само казва, че ни е осигурил всичко. При положение, че един директор няма класиране 15-16 години на голямо първенство, да се хулят футболистите и да има поръчкови статии срещу играчите, а ти да не си виновен, не е сериозно. Той един път не е дошъл да говори с нас човешки, бил е голям футболист, да подскаже нещо", продължи Попов.

"Кой съм предложил аз за капитан? Предложих на г-н Дерменджиев, може да го питате - Петър Занев, Васил Божиков или Страхил Попов. Гледах около 6 мача поред на ЦСКА. По-добър български защитник от Петър Занев в родното първенство - няма в момента, въпреки че е на 35 години. Страхил Попов и Божиков се представят силно в чужбина", завърши Попето.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каракачанов: Модернизацията на българската армия продължава
Каракачанов: Модернизацията на българската армия продължава
Партията на Вучич иска мандат за съставяне на правителство
Партията на Вучич иска мандат за съставяне на правителство