НОВИНИ

Карло Анчелоти: Мисля, че сме по-силни от миналата година

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:10, 21.07.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
анчелоти искам прекарам оставащата част кариерата реал мадрид
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти застана пред репортери след старта на лятната подготовка на тима, за да сподели какви са целите за следващия сезон.

Италианският специалист бе категоричен, че мадридчани ще се борят за всеки един възможен трофей, като самият той е на мнение, че в момента отборът е по-силен в сравнение с миналата кампания.

Анчелоти разкри още, че не се притеснява от факта, че в момента "лос бланкос" засега разполагат само с един централен нападател в лицето на Хоселу и допълни, че ще се наложи играта на Реал да бъде адаптирана спрямо новите футболисти в състава.

"Нашата цел е успех отново в Шампионската лига, Ла Лига, Купата на Испания и Суперкупата на Испания. Вярвам, че само с един централен нападател можем да се борим за тези трофеи. Вярно е, че Бензема ни напусна, но въпреки това не беше типична "деветка". По принцип вече имаме заместник на Карим. Може да е Хоселу, може да е някой друг. Ще адаптираме играта спрямо качествата на играчите, с които разполагаме. Джуд Белингам може да ни помогне в нападение. Арда Гюлер, Родриго, Лука Модрич... всички те могат да действат като "десетка", като цяло съм много доволен от качеството на новите играчи. Мисля, че сме по-силни от миналата година", коментира Карло Анчелоти.

Преди старта на новата кампания Реал Мадрид ще изиграе четири контроли на американска земя, в които съперници ще бъдат отборите на Милан, Манчестър Юнайтед, Барселона и Ювентус.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът отново пусна под домашен арест с гривна прокурорския син Васил Михайлов
Съдът отново пусна под домашен арест с гривна прокурорския син Васил Михайлов
Народното събрание прекрати концесията на пристанище "Росенец"
Народното събрание прекрати концесията на пристанище "Росенец"