НОВИНИ

Кевин Дюрант с 35 точки при успеха на Бруклин над Портланд

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:03, 18.11.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
кевин дюрант вкара точки бруклин успеха йорк никс
Слушай новината

Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант вкара 35 точки за победата на своя тим със 109:107 като гост на Портланд Трейлблейзърс в среща от редовния сезон на НБА.

С успеха Нетс се завърнаха към победите, след като допуснаха поражения от Сакраменто Кингс и ЛА Лейкърс в последните си два двубоя.

Срещата в "Мода Център" в Портланд започна по-добре за гостите от Бруклин, които в началото поведоха с 9:1, но до края на първата четвърт домакините стопиха пасива си и така в края на първата част резултатът беше 28:28.

В следващите две част Трейлблейзърс на няколко пъти правиха опита да се откъснат в резултата, но гостите от Бруклин съумяваха да стигнат до равенството, като в края на третата четвърт дори поеха лидерството при 85:82.

В последните 12 минути резултатът на няколко пъти мина през равенството, но кош на гостите в заключителните секунди им донесе крайния успех.

Освен Дюрант с 35 точки за победителите Юта Уатанабе реализира 20 пункта. За домакините Деймиън Лилард завърши с "дабъл-дабъл" - 25 точки и 11 асистенции, а Анфърни Симонс реализира 24 пункта.

В класирането Бруклин Нетс е на 11-то място в Източната конференция с баланс 7-9, докато Портланд Портланд Трейлблейзърс остава лидер на Запад с баланс 10-5.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Летим от София до Осло от лятото на следващата година
Летим от София до Осло от лятото на следващата година
Катастрофа между джип и камион затрудни движението между Банско и Благоевград
Катастрофа между джип и камион затрудни движението между Банско и Благоевград