НОВИНИ

Кингсли Коман преподписа с Байерн (Мюнхен)

кингсли коман преподписа байерн мюнхен
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:07, 12.01.2022
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Френският национал Кингсли Коман ще продължи да носи екипа на Байерн (Мюнхен) и за в бъдеще.

Това стана факт, след като 25-годишният офанзивен футболисти и шампионът на Германия сложиха подписите си върху нов контракт, който задържа Коман на "Алианц Арена" до лятото на 2027 година.

"Баварците" побързаха да задържат в състава си френският нападател, чийто предходен договор изтичаше в края на юни 2023 година.

"Много съм щастлив, защото Байерн е един от най-добрите клубове в света и знам, че все още имаме много възможности и големи цели тук. Клубът е като едно голямо семейство, тук съм от 2015 г. Всичко е перфектно тук. Най-добрите ми години като футболист са все още пред мен и се радвам, че ще ги прекарам в Байерн. Най-голямата ми цел е отново да спечеля Шампионската лига - и този път, моля, заедно с нашите фенове", сподели Коман пред официалния сайт на мюнхенския гранд.

Кингсли Коман е шесткратен шампион на Германия, петкратен носител на Суперкупата и трикратен победител в турнира за Купата на страната. С екипа на Байерн той също така е печелил Шампионската лига, Световното клубно първенство на ФИФА и Суперкупата на УЕФА.

Младият футболист донесе историческият шести трофей от Шампионската лига във витрината на "баварците" чрез единственото попадение, което реализира във финала на надпреварата с ПСЖ през 2020 г.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Томислав Дончев: Надявам се полицията да успее да овладее ситуацията без насилие
Томислав Дончев: Надявам се полицията да успее да овладее ситуацията без насилие
Арда привлече вратар
Арда привлече вратар