НОВИНИ

Кирил Домусчиев отговори на обвиненията от Арда

кирил домусчиев отговори обвиненията арда
bnt avatar logo
от БНТ
15:11, 12.08.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев побърза да отговори на острата критика от страна на ръководството на Арда.

Представителите на кърджалии обвиниха босовете на българския шампион, че са действали едностранно в желанието си от отложат мача помежду им през уикенда.

Двубоят няма да се проведе по първоначалната програма заради участието на „орлите“ в плейофа за Шампионската лига. От Арда обаче не са дали съгласието си предварително.

„За съжаление на различни комични "герои", които си намират оправдание винаги в мен, и фирмата притежател на телевизионните права за футболното ни първенство, бих искал още веднъж да съобщя, че от този сезон собственик на правата и страна по договора с БФС е Нова Броудкастинг Груп. Аз и брат ми нямаме нищо общо нито с телевизията, нито с правата. "Героите" да си търсят някакви нови оправдания“, написа Кирил Домусчиев във Фейсбук.

Малко по-рано през деня от Арда Кърджали пуснаха много остра позиция, чрез която обвиниха Лудогорец и спортния директор на клуба Георги Караманджуков в липса на колегиалност и феърплей.

„Не е нормално да се използват вратички в правилника и да се цитира чл.44, ал.3, която води до мотивиращо предложение от ПФЛ и съгласие с медията, която притежава ТВ правата на първенството. По този начин показвате, че те са под ваш контрол. Доколкото знаем ПФЛ не администрира футболното първенство, а това прави БФС. По този начин ако ПФЛ реши може утре да прекрати първенството“, написаха от страна на Арда.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повторно посегателство над паметника на жертвите от кораба "Илинден" в Охрид
Повторно посегателство над паметника на жертвите от кораба "Илинден" в Охрид
Мая Манолова: Нужна е незабавна актуализация на бюджета
Мая Манолова: Нужна е незабавна актуализация на бюджета