Кирил Петков и семейството му присъстваха на премиерата на филма за Боян Петров

от БНТ
16:12, 30.11.2021
Чете се за: 02:02 мин.
У нас
кирил петков семейството присъстваха премиерата филма боян петров
Слушай новината

В рамките на "Киномания" в София се проведе двойната премиера на филма "Отново съм тук", който проследява опита на Боян Петров да изкачи Шиша Пангма - последният връх в кариерата на алпиниста.

Сред гостите бяха близки и приятели на Боян, както и неговата сестра и дъщеря му Тея, която си дойде от Швейцария специално за прожекцията.

Премиерата уважи и лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, който дойде със семейството си. Той баща му участват в безпрецедентната спасителна акция, която за съжаление не успява да открие алпиниста.

"Надявам се филмът да успее да ви докосне и да запали една малка искра у вас. Надявам се да събуди въпроси. Надявам се утре да се събудите с идея. Надявам се тази идея да прерасне в план. Надявам се да го изпълните. Пожелавам ви да изпълните плановете си за цялата седмица. И те да ви отведат до целта и идеята, с която ще се събудите утре. Пожелавам ви от този ваш връх да видите следващата си цел. И нея също да изпълните. Благодаря на целия екип, който даде сърце и душа и не спираше да вярва в смисъла на това, което правим", сподели от сцената Поли Генчева, сценарист, продуцент и режисьор на "Отново съм тук".

Единственото, което ми липсваше на тази премиера, беше самият Боян, допълни тя.

Поради големия интерес лентата имаше две прожекции – от 18.00 и 20.30 ч., като и двете бяха разпродадени. До салона се допускаха само зрители със зелен сертификат, като по този начин филмът успяха да гледат над 700 човека.

Снимки: Десислав Черенков

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Ралф Рангник пропуска мача с Арсенал
Ралф Рангник пропуска мача с Арсенал
Връщат на "Сиела Норма" неизползваните 228 машини
Връщат на "Сиела Норма" неизползваните 228 машини