НОВИНИ

Кош в последната секунда на Йокич осигури драматичен успех за Денвър над Голдън Стейт в НБА

В друг двубой от изминалата нощ Янис Адетокунбо вкара 44 точки, за да помогне на Милуоки Бъкс да надвие Сан Антонио Спърс

кош последната секунда йокич осигури драматичен успех денвър голдън стейт нба
bnt avatar logo
от БНТ
09:29, 05.01.2024
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Сръбският център Никола Йокич поведе Денвър Нъгетс при драматичната победа над Голдън Стейт Уориърс със 130:127 като гост в двубой от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА).

Йокич реализира 34 точки, 9 борби и 10 асистенции за успеха, който той еднолично осигури за действащия шампион в НБА с точна стрелба от дистанция със сирената в края на редовното време.

За Нъгетс Арън Гордън също се представи на ниво и допринесе с 30 точки и 9 борби за победата, която бе под №8 за Денвър в последните им девет срещу.

От другата страна голямата звезда на Уориърс Стеф Къри завърши с 30 точки, 4 борби и 6 асистенции.

В подреждането Денвър Нъгетс заема 3-о място в Западната конференция с баланс 25-11, докато Голдън Стейт е на 11-ата позиция с 16-18.

В друг мач от изминалата нощ гръцкият национал Янис Адетокунбо избухна с 44 точки, 14 борби и 7 асистенции за победата на неговия Милуоки Бъкс над Сан Антонио Спърс със 125:121 като гост.

Деймиън Лилард се включи с 25 точки, 4 борби и 10 асистенции за Бъкс, а Крис Мидълтън добави 12 точки, 3 борби и 5 асистенции.

В същото време за домакините от Сан Антонио Девин Васел вкара 34 точки и добави 6 борби, докато Виктор Уембаняма завърши с 27 точки и 9 борби.

С успеха Милуоки Бъкс вече с актив от 25 победи и 10 поражения, като "елените" остават на 2-ото място в Източната конференция, а в същото време Спърс са на дъното на Запад с баланс 5-29.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вандали изпочупиха и обраха параклис в Добринище
Вандали изпочупиха и обраха параклис в Добринище
Сигнали за измама с вносни яйца и пилешко месо
Сигнали за измама с вносни яйца и пилешко месо