НОВИНИ

Козмин Моци: Излизаме във всеки мач за победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:48, 02.11.2022
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
козмин моци борим второто групата
Слушай новината

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди отпътуването на тима за Рим, където утре вечер от 22.00 часа българският шампион гостува на Рома в решителен двубой от груповата фаза на Лига Европа.

На летище "Варна" Моци сподели, че "орлите" със сигурност ще излязат за победа на "Олимпико", която ще им даде възможност да продължат участието си във втория по сила европейски клубен турнир и през пролетта.

"Ние не знаем да играем за равен или по друг начин. Ние излизаме да играем всеки мач за победа. Ясно е, че ще бъде много тежко. Аз вярвам, че тези момчета ще направят всичко възможно в края на утрешния мач да излезем победители", заяви Моци.

Бившият румънски бранител говори и за очакваната атмосфера на "Стадио Олимпико" утре вечер.

"Оплаквахме се две години поред, че заради COVID-19 не можем да играем пред фенове, така че аз си мисля, че е по-добре да играеш пред такава хубава атмосфера, отколкото на празен стадион", коментира Козмин Моци.

Защитникът Георги Терзиев пък заяви, че в Лудогорец трябва да бъдат по-спокойни в мача в четвъртък вечер, тъй като българският тим се намира в по-добра позиция от Рома.

"Отиваме с много добро настроение, защото знаем, че сме в по-добра позиция. Мачът е 90 минути, излизаме да го изиграем умно, с нагласа - ако може да спечелим. Пак казвам – ние трябва да се чувстваме по-спокойни от гледна точка, че сме в по-добра позиция от тях. Силно се надявам, в предишни години лично аз имам добър спомен от този стадион, нищо че е срещу друг отбор, да продължи добрата традиция", сподели Терзиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха непълнолетния нападател над момче в Русе
Задържаха непълнолетния нападател над момче в Русе
Отборът на Лудогорец отлетя за Рим, Десподов също замина
Отборът на Лудогорец отлетя за Рим, Десподов също замина