НОВИНИ

Козмин Моци: Сигурен съм, че с подкрепата на Тошко Неделев Лудогорец ще е шампион

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:22, 03.03.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
козмин моци сигурен съм подкрепата тошко неделев лудогорец шампион
Слушай новината

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци се изказа много ласкаво за новото попълнение на "орлите" Тодор Неделев, който по-рано днес беше официално представен като футболист на разградчани.

Именно Моци връчи на българския национал фланелката с №88, която той ще носи на "Хювефарма Арена" и заяви, че Неделев е най-добрият футболист, срещу когото той се е изправял по българските терени.

"Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление той не хвана мачове в Европа с Лудогорец, но се надявам, че след тежкия цикъл с мачове през всеки 3 дни, е време за нова битка, в която да станем шампиони. Сигурен съм, че с подкрепата на Тошко и на нашите фенове, на 7 юни, когато свършваме първенството, Лудогорец ще е шампион и ще играе в евротурнирите", започна Моци.

"Още когато бях футболист, ако можеш, бих го взел да играе при мен. Всичко около този трансфер бе доста тежко. Знам какво значи Ботев Пловдив за Тошко и мога да кажа само, че съм горд, че той в този момент е тук. Имаме доста проблеми с контузени и мисля, че той има огромен шанс да покаже класата си още в неделя и да помогне да спечелим трите точки", допълни бившият футболист.

Румънският бранител коментира още и как са преминали преговорите с ръководството на Ботев Пловдив за трансфера на Тодор Неделев.

"С Ботев бе по-лесно, отколкото с Тошко. Аз цена не мога да ви кажа. Взехме добър футболист не за някаква огромна сума.. ой има много качества, така че ако му кажа само едно, няма да е коректно към него. По-добре да оставя той да говори или треньорите. Още когато направихме трансфера казах, че той е един от най-добрите футболисти, срещу които аз съм играл", сподели техническият директор на Лудогорец.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ковачевски: Конституционните промени ще се извършват след широк обществен консенсус
Ковачевски: Конституционните промени ще се извършват след широк обществен консенсус
Eва Кайли остава в арестa
Eва Кайли остава в арестa