НОВИНИ

Кристиано Роналдо: Критиките не ме притесняват

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:40, 31.10.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е оптимист за бъдещето на "червените дяволи", въпреки неубедителните резултати в повечето мачове от началото на кампанията.

Футболистът обаче не се притеснява от критиките, които получава по свой адрес.

Кристиано Роналдо отбеляза 7 гола срещу 6 различни съперници, откакто се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото.

Освен това, на 36 години и 267 дни, португалецът е най-възрастният играч, който вкарва и асистира в един мач от Висшата лига след Дидие Дрогба през декември 2014 г.

"Винаги има критики, те не ме притесняват, защото играя футбол от 18 години и знам, че един ден ще казват, че сме перфектни, а на следващия, че сме слаби", обяви звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо след победата над Тотнъм с 3:0 миналата вечер.

Роналдо се отчете с гол и асистенция за успеха, който намали напрежението върху тима след тежката загуба от Ливърпул с 0:5 миналия уикенд.

"Имахме тежка седмица след резултат, който не очаквахме. Бяхме малко под напрежение, малко тъжни, но знаехме, че днес можем да отговорим по добър начин. Играхме добре от самото начало. Разбира се, моята работа е да помагам на отбора с голове, асистенции, опит и днес направих това, което ме радва, но важното е невероятното представяне на отбора", каза португалецът след успеха над "шпорите".

Кристиано Роналдо остана доволен от успеха срещу Тотнъм в Лондон.

"Надявам се, че с този резултат ще отворим нова страница. Спечелихме с 3:0 като гости срещу труден съперник, така че сме много доволни. Понякога трябва да минеш през тежки моменти, за да се промениш и днес го направихме", допълни Роналдо.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Две жени са в болница след катастрофа на пътя Пловдив - Карлово
Две жени са в болница след катастрофа на пътя Пловдив - Карлово
Радослав Панталеев за ударите на ринга и в живота
Радослав Панталеев за ударите на ринга и в живота