НОВИНИ

Кристиано Роналдо с мил жест към колега с опасност за живота

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:45, 20.09.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Кристиано Роналдо отправи окуражително послание към футболист, който се намира в кома.

Англичанинът Дани Ходжсън, който играе за австралийския Пърт, е станал жертва на непровокирано нападение на 4 септември и в момента е в болницата “Роял Пърт” в Пърт.

Нападателят е претърпял операция и е поставен в изкуствена кома. В момента футболистът е в спешното отделение в критично за здравето състояние.

В неделя Дани Ходжсън навърши 26-годишна възраст.

Нападателят на Манчестър Юнайтед изпрати видео в подкрепа на своя колега. “Здравей, Дани. Чух историята ти, надявам се да се възстановиш скоро. Каня те на мач в Манчестър, така че оздравявай по-бързо. Пази се”, каза португалецът във видеопосланието.

Съотборникът на Роналдо Дийн Хендерсън също отправи позитивно съобщение към своя бивш съотборник в отбора на Каралайл Юнайтед.

“Бъди здрав, дръж се, ще се справиш, обещавам. Знам колко си силен, ще бъдеш наред. Нямам търпение да дойдеш на наш мач. Разказах историята ти на момчетата и всички сме на твоя страна. Желаем ти всичко най-добро.”, каза англичанинът.

Родителите на футболиста отпътуваха за Пърт, за да бъдат със сина си на неговия рожден ден. Те споделиха, че “се гордеят с футболните му постижения, но се гордеят още повече с качествата му извън игрището.”

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трети ден на протест в Айтос
Трети ден на протест в Айтос
Поражение за Кузманов още в първия кръг в Швейцария
Поражение за Кузманов още в първия кръг в Швейцария