НОВИНИ

Крумовград записа пета поредна победа в Първа лига след успех над Локомотив Пловдив

Серкан Юсеин, Джуниет Али и Александър Колев бяха точни за победителите

Крумовград Алекс Колев Локомотив Пловдив
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
17:13, 02.03.2024
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Новакът в елита Крумовград постигна пета поредна победа в Първа лига, след като победи с 3:1 Локомотив Пловдив като домакин в среща от 23-ия кръг на шампионата.

В 24-ата минута играчите на Станислав Генчев първи стигнаха до точен удар, след като Серкан Юсеин стреля опасно от границата на наказателното поле, но Кристиан Томов отрази.

Домакините поведоха в резултата в 54-ата минута. Димитър Тонев центрира към връхлитащия от втора позиция Серкан Юсеин, който бе оставен непокрит и от няколко метра преодоля Томов за 1:0.

Четвърт час преди края на срещата Крумовград вкара втори гол. Кристиян Пешов сбърка с връщането си към Кристиан Томов, който бе изпреварен от Александър Колев и бившият футболист на Ботев Пловдив върна към Ренан Арияш, чийто удар бе спасен, при добавката на Октай Юсеин Мартин Паскалев изби от голлинията, но след това Джуниет Али вкара в опразнената врата за 2:0.

Четири минути след това играчите на Станислав Генчев сложиха точка на спора с трето попадение. Александър Колев реализира от близка дистанция след асистенция на Тонев - 3:0.

Все пак в 92-ата минута Локомотив все пак реализира почетно попадение. Точен бе Мичи Нтело с глава след центрира не Бабакар Дион и по този начин оформи крайния резултат - 3:1.

С успеха играчите на Станислав Генчев вече имат актив от 33 точки и временно изпревариха Арда Кърджали и Ботев Пловдив, като заемат седмата позиция в класирането. Локомотив остава на пето място с 41 точки в актива си.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МВР залови 27 пияни и 15 дрогирани шофьори за денонощие
МВР залови 27 пияни и 15 дрогирани шофьори за денонощие
Антъни Генов стана шампион на двойки на турнир по тенис в Анталия
Антъни Генов стана шампион на двойки на турнир по тенис в Анталия