НОВИНИ

Леброн изгони фенове от залата по време на мач

Леброн Джеймс Лос Анджелис Лейкърс
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:23, 25.11.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Баскетболистът на Лос Анджелис Лиейкърс Леброн Джеймс видимо изрази недоволството си в последната среща на тима му и потърпевши бяха двама фена на противниковия отбор.

Мачът между Индиана Пейсърс и Лос Анджелис Лейкърс завърши с победа за шампионите със 124:116 след продължение. Двама запалянковци, заели местата си точно до паркета, подразниха звездата на гостите в опит да го разконцентрират. 36-годишният баскетболист отбеляза тройка, с която даде преднина на своя тим в ключов етап от срещата. Веднага след отиграването роденият в Охайо състезател лично сграбчи един от съдиите и посочи с пръст феновете, които се държат неприлично.

Във видеото си проличава яростта на Леброн Джеймс, който с нецензурни думи пояснява недоволството си пред рефера. След намеса на охраната, двойката напусна залата. Дамата не пропусна да се подиграе на играча, като имитира, че трие сълзи от лицето си. Домакинската публика увсирка претенциите на Леброн Джеймс, но дори това не успя да го сломи. След това той реализира нова тройка, с която заличи интригата в срещата и подпечата трудния успех за тима си.

След срещата "крал Джеймс" накратко поясни, че не толерира неприлични жестове и език по време на мач, но към момента не е ясно причината, поради която феновете са разгневили състезателя. Това бе най-резултатната среща за него през сезона, като записа 39 точки, 5 борби и 6 асистенции за 43:28 минути игра.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трети кръг преговори за кабинет: Сигурност, регионално развитие и култура са акцентите
Трети кръг преговори за кабинет: Сигурност, регионално развитие и култура са акцентите
Откриха горещ телефон за лекарства и храна в помощ на възрастни и болни хора
Откриха горещ телефон за лекарства и храна в помощ на възрастни и болни хора