НОВИНИ

Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят за "Мача на звездите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:36, 12.02.2021
Чете се за: 00:42 мин.
НБА
леброн джеймс кевин дюрант водят мача звездите

Крилата на Лос Анджелис Лейкърс и Бруклинс Нетс - Леброн Джеймс и Кевин Дюрант, продължават да водят и при вторите междинни резултати гласуването за предстоящия на 7 март "Мач на звездите" в Националната баскетболна асоциация.

Джеймс е с най-много гласове от играчите в Западната конференция с над 4,3 милиона вота, следван от центърът на Денвър Нъгетс Никола Йокич с малко над 3 милиона гласа, а място в стартовата петица засега запазва и крилото на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленард с близо 2,5 милиона вота.

Сред гардовете на Запад първи и втори са Стеф Къри от Голдън Стейт Уориърс и Лука Дончич, като Къри има над 4 милиона гласа, докато Дончич е с около 2,5 милиона.

На Изток лидер с 4,2 милиона гласа е Дюрант, втори е крилото на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо с 3,2 милиона, а топ 3 допълва центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд с 3 милиона.

Лидерът при реализаторите в НБА този сезон Брадли Бийл от Вашингтон Уизардс е водач при гардовете с 2,5 милиона гласа, следван от гарда на Бруклин Кайри Ървинг с 2,1 милиона.

"Мачът на звездите", който тази година ще се проведе в традиционния формат между Източна и Западна конференция, ще се изиграе в Атланта.Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят за "Мача на звездите"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Балъков: Камбуров си тръгна по собствено желание, трудно ще компенсираме отсъствието му
Балъков: Камбуров си тръгна по собствено желание, трудно ще компенсираме отсъствието му
Над 31 000 дози от ваксината на "Астра Зенека" пристигнаха у нас
Над 31 000 дози от ваксината на "Астра Зенека" пристигнаха у нас