НОВИНИ

Левски и Лудогорец ще "гостуват" на своите стадиони за Купата на България

септември софия посреща левски герена купата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:00, 23.02.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Левски и Лудогорец ще гостуват на собствените си стадиони в мачовете от 1/4-финалите за Купата на България.

Левски ще приеме Септември София на "Герена", след като от втородивизионния тим искаха да домакинстват на "Арена Царско село", но от Българския футболен съюз не им позволиха. След това двата тима постигнаха договорка двубоят да е на стадиона на "сините".

Мачът между Монтана и Лудогорец ще се състои на "Хювефарма Арена" вместо на стадион "Огоста". Промяната се налага заради извършващи се ремонти на тревното покритие на стадиона в Монтана. Срещата трябваше да се играе там според жребия, но сега Лудогорец ще "гостува" на свой терен.

Решението на СТК към БФС:

Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България, между отборите на ПФК „Септември“ Сф и ПФК „Левски“ Сф – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 17.30 часа на стадион Виваком Арена -Г. Аспарухов.

Поради извършващи се ремонти на тревното покритие на ст. Огоста, Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България, между отборите на ПФК „Монтана 1921“ Монтана и ПФК „Лудогорец 1945“ Рз – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 14.30 часа на стадион Хювефарма Арена Разград, вместо на стадион „Огоста“ гр. Монтана.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Асен Василев: Не очаквам двуцифрена инфлация
Асен Василев: Не очаквам двуцифрена инфлация
Как Москва и Киев стигнаха до ръба на войната
Как Москва и Киев стигнаха до ръба на войната