НОВИНИ

Левски поставя лика на Наско Сираков на дигитална монета

левски поставя лика наско сираков дигитална монета
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
17:03, 27.05.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на Левски обяви началото на поредната инициатива, насочена към привържениците на тима.

Феновете на 26-кратните шампиони ще могат да си закупят дигитални монети (токени) - "NFT" с лика на мажоритарния собственик на клуба - Наско Сираков.

Освен лика на голмайстор №1 в историята на Левски, монетите изобразяват и знаков момент от кариерата на Сираков, както и автографа му. Повод за инициативата е 60-годишния юбилей на боса на "сините".

Публикацията на ПФК Левски:

"Всеки от нас, в даден момент от живота си, е колекционирал нещо. За футболните фенове това вероятно са били стикерите на Panini за всеки голям форум, специалните издания на дадени списания или вестници, фланелките на любимия отбор за юбилей или специален повод.

Днес тези сувенири се предлагат онлайн и предимството им е, че техният произход е сертифициран, а уникалността им – лесно доказуема. Именно в духа на модерния свят Palms Bet представя на българските фенове първата по рода си NFT колекция, посветена на легендата на Левски Наско Сираков.

По повод 60-я юбилей на голмайстор №1 на сините ще бъде организиран онлайн аукцион за физическите монети на Наско Сираков на сайта nftcredo.com. Ще бъдат представени и 600 дигитални NFT-та, които увековечават велики моменти от кариерата на голмайстор №1 на сините. Освен лика на легендата те изобразяват и знаков момент от кариерата на Сираков, както и автографа му. По този начин ще станете част от вечното наследство на клуба, а покупката е лесна и достъпна за всички – чрез кредитна или дебитна карта", написаха "сините" на клубния си сайт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СЕМ обяви кандидатите за генерален директор на БНТ
СЕМ обяви кандидатите за генерален директор на БНТ
Александър Петков е освободен от длъжността заместник-министър на отбраната
Александър Петков е освободен от длъжността заместник-министър на отбраната