НОВИНИ

Левски призова своите фенове да подкрепят отбора срещу Шкупи без "прояви на расизъм" и "използване на забранени символи"

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:32, 03.08.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
левски призова своите фенове подкрепят отбора шкупи без прояви расизъм използване забранени символи
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Ръководството на ПФК Левски използва клубния сайт, за да се обърне към привържениците на тима броени часове преди мача реванш срещу Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Сините" посрещат северномакедонския тим тази вечер от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов", след като преди седмица спечелиха първата среща като гост с 2:0.

От българския клуб призовават своите фенове да подкрепят своите любимци "без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация и политически лозунги".

Освен това ръководните фактори на Левски напомнят, че при неспазване на правилата тимът е заплашен със "затваряне на част от стадиона" за следващото домакинство на състава в европейските клубни турнири.

Ето и какво написаха от ПФК Левски:

"Левскари, тази вечер ни очаква поредната важна битка в Европа. Очакваме Ви на стадиона, за да сътворим заедно – отбор и публика, поредният незабравим "син" празник.
Призоваваме Ви да подкрепяте любимия отбор днес срещу ФК Шкупи без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация и политически лозунги.

Умоляваме Ви да не използвате забранени символи и пиротехнически средства, които могат да донесат солени глоби на клуба. Напомняме Ви, че след първата среща в Скопие ПФК Левски е застрашен от затваряне на част от стадиона за следващото домакинство в европейските клубни турнири. Подкрепяйте любимия отбор само с позволени средства. Само Левски!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама са с обвинения след опити за контрабанда на златни накити за близо четвърт милион
Двама са с обвинения след опити за контрабанда на златни накити за близо четвърт милион
Две години по-късно - Симон Байлс се завръща към състезанията
Две години по-късно - Симон Байлс се завръща към състезанията