НОВИНИ

Левски с тежко поражение у дома

футболистите левски подкрепиха живко миланов
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
23:36, 08.08.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Левски претърпя поражение с 0:2 от Арда Кърджали в мач от третия кръг на Първа лига. Срещата се игра на стадион „Георги Аспарухов“.

Арда откри резултата още в 20-ата минута. Гостите получиха право да изпълнят дузпа, като Тонислав Йорданов се разписа за 1:0. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Христофор Хубчев срещу Иван Коконов.

В 32-ата минута Арда удвои преднината си чрез точно попадение на Спас Делев.

Георги Миланов, който дебютира за Левски в този мач, стреля опасно от пряк свободен удар, но Иван Караджов успя да отбие топката.

През втората част „сините“ заиграха малко по-добре, но въпреки това не успяха дори да стигнат до попадение, още повече, че гостите започнаха да затварят всички подстъпи в защитен план. Единствено удар на Мартин Петров срещна гредата на съперниковата врата.

За първи път Левски губи три мача от старта на първенството в своята 107-годишна история. Наставникът Живко Миланов прие тежко поражението, като заяви, че вече натежава доста, още повече, че неяснотата за бъдещето притеснява всички.

„Отговорността е моя и веднага бих я поел. В следващите дни ще имам среща с ръководителите, за да видим какъв да бъде най-добрият вариант. Поемам отговорността и тези хора трябва да видят различен Левски“, каза треньорът на Левски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илиана Раева: Обичам те, България!
Илиана Раева: Обичам те, България!
Посрещнаха Стойка Кръстева с каба гайди, питка и скандирания
Посрещнаха Стойка Кръстева с каба гайди, питка и скандирания