НОВИНИ

Левски със специална празнична програма по случай 60-годишнината на стадион "Георги Аспарухов"

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:09, 07.03.2023
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
левски специална празнична програма случай годишнината стадион георги аспарухов
Слушай новината

На 10 март (петък) ще се навършат точно 60 години, откакто ПФК Левски играе своите домакински мачове на стадион "Георги Аспарухов" и поради тази причина от "Синия клуб" обявиха, че в събота (11 март) ще бъдат организирани специални тържества, за да бъде отбелязана годишнината от построяването на "Герена".

Съботната програма ще стартира още в 10.00 часа сутринта, когато пред Сектор "А" на стадиона ще бъде изградена специална зона с храни и напитки. През целия ден привържениците на Левски ще имат възможността да се възползват от намаления на артикулите в клубния магазин, а от ръководството на "сините" обещават и други изненади.

Кулминацията на празненствата ще бъде по време на домакинския мач срещу Ботев Враца, който е с начален час 17.30. По време на двубоя всички деца до 14 години и техните придружители ще могат да влизат безплатно в специално обособен блок в Сектор "В".

Ето го и цялото съобщение от ПФК Левски:

"В петък, се навършват 60 години от първия мач на "Герена". Съперник на "сините" на 10.03.1963 година е Спартак (Плевен), а срещата завършва с домакински успех – 4:0. За да отбележим годишнината от официалното откриване на нашия общ дом, каним всички в събота на поредния "син" празник.

Програмата на събитието в събота - "Герена на 60", ще започне още в 10.00 часа, като пред Сектор "А" ще бъде изградена специална зона с храни и напитки. Очакват ви също така намаления в официалния магазин на клуба, специално изработена за годишнината картичка, възможност за безплатно посещение на музея, а непосредствено преди двубоя с Ботев (Враца) ще се проведе и поредното издание на "Учи с Левски", посветено на паметните мачове и велики победи на стадион "Георги Аспарухов".

На самия мач всички деца до 14 години и техните придружители, ще могат да влизат безплатно в специално обособен блок в Сектор "В".

Очакваме Ви!", написаха "сините".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Акция срещу наркоразпространението в столичния кв. "Димитър Миленков"
Акция срещу наркоразпространението в столичния кв. "Димитър Миленков"
БФС: Няма причина да местим мача ЦСКА 1948 - ЦСКА
БФС: Няма причина да местим мача ЦСКА 1948 - ЦСКА