Левски възнегодува от темата за "Българска армия" по време на преговорите за кабинет

от БНТ
12:56, 30.11.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Наско Сираков
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Ръководството на Левски публикува официална позиция на клуба относно повдигането на темата за стадион "Българска армия" по време на преговорите за коалиционно правителство.

При обсъжданията на въпросите, свързани със спорта, Радостин Василев от ИТН и Иван Ченчев от БСП коментираха проблемите със стадиона на ЦСКА и базата в Панчарево.

Радостин Василев и Иван Ченчев повдигнаха темата пред потенциалните си коалиционни партньори, но това възмути ръководството на Левски, откъдето подчертават, че и двамата са работили за ЦСКА в предишни години.

Ето и цялото съобщение на Левски:

Левскари,

заявяваме, че „Левски“ винаги е стоял встрани от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите консултации за съставяне на кабинет, тема №1 станаха проблемите на конкретен футболен клуб, а ролята на лобисти пред държавата изиграха двама „емоционално свързани“ с този клуб представители на политически формации.

За нас това е недопустимо и ви уверяваме, че с повишено внимание ще следим всичко случващо по този въпрос и при решения накърняващи интересите на любимия клуб, ще реагираме.

„ПФК Левски“

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Валежите постепенно ще спират
Валежите постепенно ще спират
Министърът на икономиката ще иска оставки в Съвета на директорите на ДКК
Министърът на икономиката ще иска оставки в Съвета на директорите на ДКК