НОВИНИ

Лионел Меси страда от студа във Франция, твърди Луис Суарес

Лионел Меси
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:20, 06.12.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият играч на Барселона Луис Суарес обяви, че Лионел Меси "страда много" от студеното време във Франция. Футболистът на Атлетико Мадрид е разговарял със суперзвездата на Пари Сен Жермен за това как се вписва в новата среда.

Бившият съотборник на аржентинеца твърди, че все още се приспособява към живота на "Парк де Пренс", след като напусна „Камп Ноу“ през лятото.

„Ние говорим всеки ден, винаги се опитваме да избягваме очакванията, защото сме играчи и знаем как трябва да действаме в подобни моменти, говорим за мачовете, за семейството. Той ми каза, че когато играе на студа, страда много, в това число и заради снега. Трябва да свикне със студеното време там”, сподели Луис Суарес, който беше съотборник на Лионел Меси в Барселона в пeриода 2014-2020 година.

34-годишният футболист отбеляза само четири гола и записа три асистенции в първите си 12 мача за отбора на Маурисио Почетино, в това число само едно попадение в Лига 1.

Той обаче ще има нов шанс да докаже класата си през седмицата, когато ПСЖ се изправя срещу Брюж в груповата фаза на Шампионската лига.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кардиолог: Често първата изява на коронавируса е инсулт
Кардиолог: Често първата изява на коронавируса е инсулт
Джо Байдън ще обяви дипломатически бойкот на Игрите в Пекин до дни
Джо Байдън ще обяви дипломатически бойкот на Игрите в Пекин до дни