НОВИНИ

Локо София издигна Боби Михайлов за президент на БФС

Борислав Михайлов
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
13:42, 23.09.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Локомотив София издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз. Столичните железничари публикуваха официална информация на сайта си, в която изразяват подкрепа за досегашния ръководител на централата.

Съветът на директорите на Локомотив София взе единодушно решение да предложи именно Борислав Михайлов за президент за извънредния Конгрес на 12 октомври.

Ето какво пише още в съобщението на клуба:

Съветът на директорите на „Футболен клуб Локомотив София 1929” АД, на свое заседание на 21.09.2021 година взе единодушно Решение да предложи кандидат за Президент на Българския футболен съюз г-н Борислав Бисеров Михайлов на предстоящото Общо събрание (Конгрес) на БФС, което ще се проведе на 12 октомври 2021 година от 10.00 часа в София, Национален дворец на културата – зала № 1.

До този момент официално своите заявки за поста обявиха Борислав Михайлов, Димитър Бербатов и Христо Порточанов. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се отказа от надпреварата.

Кандидатурата на Димитър Бербатов е издигната от ЦСКА, Берое, Пирин, Места Хаджидимово, Беласица Петрич, Победа 13, Ком Берковица и Локомотив Каспичан.

Софийският градски съд насрочи извънредния Конгрес да се проведе на 12 октомври. Заседанието е обявено за 10.00 часа в зала 1 на НДК.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Расте напрежението между Сърбия и Косово
Расте напрежението между Сърбия и Косово
Филм на БНТ с участие на Банско филм фест
Филм на БНТ с участие на Банско филм фест