НОВИНИ

Локомотив Пловдив подписа договор с Пиер Зебли

локомотив пловдив подписа договор пиер зебли
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
16:34, 17.06.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Локомотив Пловдив подписа договор с Пиер Зебли. Полузащитникът е с контракт за 3 години и е първото ново попълнение за "черно-белите" преди старта на сезон 2022/2023 в Първа лига.

Пиер Зебли е роден на 06.12.1997 в Кот д’Ивоар, като притежава и италиански паспорт. Минал е през юношеските гарнитури на Интер, Бастия, Перуджа. Играл е за мъжките отбори на Перуджа, Асколи, Генк, Католика. За последно се е състезавал в Царско село.

"Присъединявам се към голям клуб, което ме прави много радостен. От февруари съм в България, състезавах се за Царско село, за този период опознах местното първенство, като наблюденията ми са, че Локомотив е един от най-добрите и стойностни тимове в този шампионат. Тренирам от две седмици с новите си съотборници, запознат съм вече и с работата на Александър Томаш и неговия екип, това са едни страхотни професионалисти. Очаквам с нетърпение да дебютирам с "черно-бялата" фланелка! Ще дам най-доброто от себе си за Локомотив и неговите многобройни фенове!", заяви Зебли пред клубния сайт на "смърфовете".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гореща вълна в Западна Европа
Гореща вълна в Западна Европа
ЦСКА тренира двуразово преди контролата с Гройтер Фюрт
ЦСКА тренира двуразово преди контролата с Гройтер Фюрт