НОВИНИ

Локомотив Сф: Мечтаем за Купата на България, мечтаем за Европа

Борил Гочев
от Борил Гочев
18:11, 24.04.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
локомотив софия първият полуфиналист купата късна драма славия
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Отборът на Локомотив София се обърна към своите привърженици с призив за подкрепа в домакинството срещу ЦСКА 1948 тази сряда (26 април), с което ще бъде дадено начало на полуфиналния сблъсък между тези два тима в турнира за Купата на България.

"Железничарите" за първи път достигнаха до тази фаза на надпреварата след 9-годишна пауза, а днес ръководството на клуба използва страницата във Фейсбук, за да подкани своите фенове към това да си закупят билети за срещата в сряда.

Междувременно, по-рано днес от "червено-черните" излязоха със съобщение на своя сайт, в което обявиха, че има промяна в цената на пропуските за мача срещу ЦСКА 1948, които ще струват между 10 и 50 лева. За пенсионери и ученици билетите ще бъдат съответно по 10 и 5 лева в секторите "А" и "Г", а деца до 12 години ще влизат на стадиона безплатно, но с придружител.

Отборът на Локомотив София за последно триумфира с Купата на България през сезон 1994/95, след като във финала побеждава с 4:2 Ботев Пловдив на Националния стадион "Васил Левски".

Ето я и публикацията на Локомотив Сф във Фейсбук:

"Локомотив достигна до полуфиналите за Купата на България за първи път от 9 години. И то по какъв начин само!!! С победа в последната секунда срещу големия съперник Славия.

И мечтаем! Мечтаем за трофея, мечтаем за Европа. Отборът има нужда от теб! От всеки един локомотивец, от всяко едно червено-черно сърце. Отборът има нужда от подкрепа.

Ела на стадион "Локомотив" в сряда, нека заедно да изживеем мечтата!

26 АПРИЛ 2023 | 18:30 ЧАСА | СТАДИОН "ЛОКОМОТИВ"

ЕДИН ОТБОР! ЕДНО ИМЕ! САМО ЛОКО!"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуацията на чужденци от Судан продължава, сраженията не стихват
Евакуацията на чужденци от Судан продължава, сраженията не стихват
Какви са нагласите на партиите преди лидерската среща утре?
Какви са нагласите на партиите преди лидерската среща утре?