НОВИНИ

Локомотив София отстъпи на Септември в мач с 5 гола на стадиона в "Надежда"

локомотив софия обяви печалба половин милион лева
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:21, 02.07.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Локомотив София допусна загуба с 2:3 от състава на Септември София в последната си контрола преди началото на сезон 2022/23 в Първа лига.

Новакът в елита откри резултата на стадион „Локомотив“ още в 4-ата минута, когато Мартин Ачков пусна дълго извеждащо подаване зад гъба на „железничарската“ отбрана към Мартин Стоянов, който овладя, нахлу в наказателното поле и с прецизен изстрел се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, пазена от Дамян Дамянов.

Съставът на Славко Матич удвои преднината си в 36-ата минута. Завърналият се в тима полузащитник Димитър Костадинов получи топката на границата на наказателното поле и с диагонален фалцов удар прати неспасяемо топката в горния ляв ъгъл на Дамянов.

Локомотив София намали изоставането си три минути преди края на първата част чрез едно от новите си попълнение Алан Диас, който с глава засече центриране от ъглов удар и прати топката в долния ляв ъгъл на стража Димитър Шейтанов.

Десетина минути след подновяването на играта Септември възстанови преднината си от две попадения. Центриране от ъглов удар в пеналтерията на „червено-черните“ намери Марио Илиевски, който с удар с глава на първа греда прати кълбото в далечния долен ляв ъгъл на вратата на Локомотив.

Секунди след това домакините вкараха и второ попадение. Грешка на Шейтанов при овладяването на топката с ръце позволи на Карлос Франса да отнеме кълбото и необезпокояван да се разпише в опразнената врата.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът на Северна Македония свиква Съвет по национална сигурност за френското предложение
Президентът на Северна Македония свиква Съвет по национална сигурност за френското предложение
Лена Бориславова: Русия плаща по 4000 лв. месечно на свои говорители в България
Лена Бориславова: Русия плаща по 4000 лв. месечно на свои говорители в България