НОВИНИ

Лудогорец отстъпи пред класата на Цървена звезда

Лудогорец
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:57, 30.09.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Лига Европа
Слушай новината

Отборът на Лудогорец допусна поражение в Разград във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа. Българският шампион отстъпи с 0:1 на Цървена звезда.

Въпреки че имаха на разположение своя треньор Валдас Дамбраускас, който се завърна в техническата зона след карантина за положителен тест за COVID-19, „орлите“ не успяха да покажат възможностите си.

В 65-ата минута гостите от Сърбия поведоха в резултата. След хвърляне от тъч, защитата на домакините не успя да се ориентира добре, топката стигна до непокрития Гуелор Канга, който се разписа след чудесен удар извън наказателното поле, без да остави шансове на Кахлина.

Задачата на Лудогорец се усложни още повече в 78-ата минута. Сисиньо напусна терена, след като беше изгонен с втори жълт картон, съответно червен. Санкцията за защитника бе заради грубо нарушение срещу Милан Павков.

След поражението Лудогорец е на 3-о място в Група F с 1 точка, докато сърбите оглавяват потока с пълен актив от 6. Брага е на второ с 3 пункта, а Мидтиланд на четвърто с 1 точка.

Срещата от трибуните изгледа президентът на БФС Борислав Михайлов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Брага обърна Мидтиланд в мач с три дузпи
Брага обърна Мидтиланд в мач с три дузпи
Френското правителство замразява цените на газа до април
Френското правителство замразява цените на газа до април