НОВИНИ

Лудогорец продаде Баджи и Чибота

героят лудогорец искаме сме шампиони печелим всеки мач
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
16:07, 02.02.2022
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Лудогорец обяви новините за два изходящи трансфера. Стефан Баджи ще премине в турския Еюпспор, а Мавис Чибота бе продаден на първенеца на Израел Макаби Хайфа.

Сенегалецът взе участие в последната контрола на "орлите" и дори отбеляза победното попадение за успеха над Динамо (Тбилиси) с 1:0. Еюспор се бори за промоция в елитната Суперлига. Преди да се присъедини към разградчани, той бе част от Бурсаспор, Кайзериспор и Истанбул Башакшехир. За българския шампион той има 57 мача в елита, 36 в европейските клубни турнири и 7 двубоя за Купата на България.

Конгоанецът пък избрал да се присъедини именно към лидера в Израел Макаби Хайфа, въпреки интереса на редица други европейски клубове.

"Искам да благодаря на всички в Лудогорец за страхотните 2,5 години, които изкарах в клуба. Оставам най-големия фен на отбора, сигурен съм, че тази година отново ще бъдем шампиони", заяви той пред клубното ръководство. За Лудогорец той има 58 мача и 13 гола в родния елит, 11 мача и 8 гола за Купата и Суперкупата на България и 30 мача и 2 гола в европейските клубни турнири.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша строи стената по границата с Беларус
Полша строи стената по границата с Беларус
Без нови мерки срещу COVID-19 в София засега
Без нови мерки срещу COVID-19 в София засега