НОВИНИ

Лудогорец се завърна в минорно настроение у нас след поражението от Балкани

лудогорец завърна минорно настроение нас поражението балкани
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
13:17, 12.07.2023
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Лудогорец се завърна у нас след поражението с 0:2 от Балкани в първия двубой между двата тима от предварителния кръг на Шампионската лига.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев сподели, че самият той е почувствал срам от представянето на неговия тим в срещата и допълни, че тепърва предстоят анализи защо се е стигнало до тази загуба.

"Изиграхме лош мач. Аз лично чувствам срам от това представяне. Загубите обаче са част от футбола и трябва да намерим начин да продължим напред. Най-важното е да разберем защо сме играли по този начин. Имаме още 90 минути, два гола за наваксване и ще направим всичко възможно нещо да се случи", заяви Петев.

В същото време спортният директор на "орлите" Козмин Моци сподели, че той вярва в обрата и продължаването напред в турнира.

"Тежък резултат. Загубихме един мач, чакаме следващата седмица реванша, в който аз вярвам, че момчетата ще покажат характер и по-добра игра. Нищо не ни остава, освен да се борим докрай. Не знам каква е причината. Според мен са доста причините, които трябва и ние да си ги намерим и да изчистим грешките. Следващата седмица не трябва да ги допускаме. Влязохме в съблекалнята след мача, момчетата бяха сърдити и те не можаха да повярват, че такова нещо може да се случи. Това е футболът. Балкани показа добро лице и добър футбол и бе заслужена победата им. Вярвам в обрата, нормално е да вярваме. Не са много нещата, които могат да се кажат", коментира Моци.

Футболистите и щаба на Лудогорец кацнаха на летище "Пловдив" днес по обяд и ще останат в "Града под тепетата", тъй като в петък (14 юли) започват защитата си на титлата в Първа лига с гостуване на новака в елита Крумовград, а срещата ще се играе на клубната база на Ботев Пловдив в квартал "Коматево".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Столтенберг към Зеленски: Нямам търпение да се срещнем като съюзници
Столтенберг към Зеленски: Нямам търпение да се срещнем като съюзници
Спират топлата вода към абонатите, захранвани от ТЕЦ "София Изток" за седмица
Спират топлата вода към абонатите, захранвани от ТЕЦ "София Изток" за седмица