НОВИНИ

Лудогорец U18 на крачка от класиране за Младежката Шампионска лига

bnt avatar logo
Източник: БГНЕС
15:40, 13.07.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
лудогорец u18 крачка класиране младежката шампионска лига

След 4:0 в първия мач и нулево равенство в Пловдив "орлите" успяха да елиминират Локомотив от надпреварата за купата на БФС

Въпреки четирите гола, отбелязани на стадиона в Разград, момчетата на Стефан Славов гонеха победата и като гости във втория мач. През първото полувреме флангови пробиви на Георги Николов и Валентин Цветанов създадоха доста проблеми на домакините, но на "орлите" им липсваше точния завършващ удар. През втората част на мача добри ситуации за попадение се откриха пред Петър Георгиев, но той не успя да порази целта. В 74-та минута атака на Лудогорец бе спряна с нарушение в наказателното поле. Минута по-късно обаче Хидает Хюсеин пропусна отсъдената дузпа.

Макар Лудогорец U18 да не стигнаха до попадение в противниковата врата, треньорът на разградчани заяви, че е доволен от играта на отбора си: "Не се прибрахме да пазим резултата, а владеехме инициативата и контролирахме играта. Днес направихме сериозни пропуски, но най-важното е, че сме на финал".

На 20 юли 2020 година ще се проведе финалният сблъсък за купата на БФС, в който Лудогорец U18 ще се изправи срещу победителя от двубоя между ЦСКА-София и Септември (София).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пламен Бобоков оспорва новата си гаранция – пак 1 млн. лева
Пламен Бобоков оспорва новата си гаранция – пак 1 млн. лева
Стивън Кинг продаде за екранизация три новели за три долара
Стивън Кинг продаде за екранизация три новели за три долара