НОВИНИ

Луис де ла Фуенте: Уважавам решението на г-н Рубиалес, не съм говорил с него

луис фуенте уважавам решението рубиалес съм говорил
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
11:36, 12.09.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на националния отбор на Испания по футбол Луис де ла Фуенте обяви, че той и екипът му ще се придържат единствено към спорта в отговор на въпросите за оставката на президента на местната футболна федерация Луис Рубиалес.

Де ла Фуенте говори пред медиите преди домакинството на Кипър в Гранада във вторник вечер в мач от квалификациите за Евро 2024 и видимо изпитваше неудобство от това да говори за скандалите в испанската футболна федерация, породени от вече нейния бивш президент.

62-годишният специалист категорично отрече, че всичко случващо се около испанската централа е довело до разсейване на футболистите и увери, че те са концентрирани върху мачовете си, подобно на победата със 7:1 срещу Грузия миналия петък.

"Тук сме да говорим за футбол. Мисля, че трябва да останем концентрирани върху това и нещата, които можем да контролираме. Уважавам решението на г-н Рубиалес. Хората взимат решения, когато планират да ги осъществят", заяви Луис де ла Фуенте.

„Работя с федерацията от 11 години. Аз съм футболен треньор. Никой не ми е дал нещо даром, спечелил съм си го. Благодарен съм на всички, които са ми помагали през живота ми. Не, не съм говорил с Луис Рубиалес“, допълни испанският наставник.

Припомняме ви, че Луис де ла Фуенте отнесе сериозни критики миналия месец за аплодирането на думите на Рубиалес, че няма да подаде оставка.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Председателят на парламента на Азербайджан е на посещение в България
Председателят на парламента на Азербайджан е на посещение в България
Премиерът освободи заместник-министър на здравеопазването
Премиерът освободи заместник-министър на здравеопазването