НОВИНИ

Лукас Мартинс: Ще дам всичко от себе си, за да помогна на Берое да постигне целите си

лукас мартинс дам всичко себе помогна берое постигне целите
Снимка: ПФК Берое
bnt avatar logo
от БНТ
15:56, 23.06.2022
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Новото попълнение на Берое Лукас Мартинс даде първото си интервю като футболист на „зелено-белите“ за официалния сайт на клуба. В него бразилецът говори за подготовката на тима в Тетевен, за амбициите си с отбора и какви са очакванията му за предстоящия сезон.

Мартинс изрази радостта си от това, че е част от състава на Петър Хубчев и заяви, че ще направи всичко възможно да помогне на тима да постигне целите, които си е поставил.

„Много съм щастлив, че подписах с голям клуб като Берое. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора да постигне целите, които си е поставил. Предложението на Берое е страхотен шанс за мен, защото в клуба има добра организация и условия за работа, а това ще ми помогне да продължа да се развивам“, започна 27-годишният играч.

Той разкри, че работата с Петър Хубчев е много професионална и е убеден, че именно тя ще помогне на него и съотборниците му да се подготвят максимално добре за новата футболна кампания у нас.

„Условията на лагера в Тетевен са отлични, тренираме силно, за да сме максимално подготвени за новия сезон. Работата с Петър Хубчев е много професионална“, каза бразилецът.

Мартинс е амбициран да бележи много голове с екипа на Берое, за да може в края на сезона отборът да заема мястото в класирането, което иска.

„Амбициран съм да вкарвам много голове за Берое, за да може в края на сезона да сме на мястото в класирането, което искаме ние, но ни предстои ни много работа“, добави новото попълнение на „заралии“.

Бразилецът е убеден, че тимът ще спечели много мачове в предстоящия шампионат.

„Съотборниците ми са добри момчета и футболисти. Вярвам, че ще спечелим много мачове, когато започне сезонът“, категоричен е кариоката.

Мартин се обърна към феновете на Берое с думите, че ще се раздава на сто процента за тях и за отбора, когато е на терена.

„Феновете на Берое са непрестанно до отбора – когато печели и губи. Тяхната подкрепа е много важна за нас. На привържениците искам да кажа, че ще се раздавам на сто процента, когато съм на терена“, завърши Лукас Мартинс.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков: Правителството очаква решението на Народното събрание за Северна Македония
Кирил Петков: Правителството очаква решението на Народното събрание за Северна Македония
Спортно-терапевтичният лагер „9:0 за хората срещу зависимостите“ ще се проведе в Габрово
Спортно-терапевтичният лагер „9:0 за хората срещу зависимостите“ ще се проведе в Габрово