НОВИНИ

Любомир Ганев: Аз съм си поставил една цел - да върнем облика на националния отбор

любомир ганев съм поставил една цел върнем облика националния отбор
bnt avatar logo
от БНТ
13:20, 23.01.2022
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на българската волейболна федерация Любомир Ганев даде интервю за предаването в "Арена спорт", в което коментира рокадата начело на мъжкия ни национален отбор и назначаването на Николай Желязков за селекционер на "лъвовете".

Ганев сподели, че неговата лична цел е връщането на познатия облик на представителния тим, който е радвал българските фенове толкова много години

"Аз съм си поставил една цел - да върнем облика на тези момчета, да играят така, както са го правили много години и както всички фенове очакват. Ако играят с желание и себераздаване, резултатите сами ще дойдат. Бяхме свидетели през последната година на много мачове, в които състезателите бяха под 50% от възможностите си. Не можем да кажем, че това е бил облика на този отбор, а и 21-то място в световната ранглиста не съвпада с целите, които сме си поставили. Не съвпада с реалното място на нашия отбор, защото по сила той не е на 21-во място. Сигурен съм, че Ники като треньор ще успее да мотивира достатъчно състезателите, а ако има колебание в някой от състезателите и аз лично ще се намеся", коментира Любомир Ганев.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илиан Илиев: Работим за място в топ 3
Илиан Илиев: Работим за място в топ 3
Пламна покривът на хотел в Банско
Пламна покривът на хотел в Банско