НОВИНИ

Любослав Пенев: Доволен съм от това, което постигнахме

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
17:23, 09.04.2021
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
любослав пенев доволен съм постигнахме

Старши треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешното домакинство на Арда. Той критикува програмата в Първа лига

"Обещанието, което давам, винаги е едно и също. Ще се работи максимално и по най-добрия начин в полза на отбора. И вчера гледах Локомотив с Царско село. Царско село десет дни няма да имат мач, което не е нормално. Програмата трябваше да бъде подредена по по-различен начин. Вчера казах на момчетата в съблекалнята, че съм доволен от това, което постигнахме през последната седмица. Разбраха моята концепция и какво трябва да се прави на терена във всеки един момент. Трябва да продължим в тази линия. Аз съм много взискателен и няма да позволя да се отклоняваме от начертаната посока. Най-вероятно ще има промени. Знам всеки един футболист в какво състояние е", заяви наставникът.

"Промените ще са продиктувани от това, че имаме мач през два-три дни. Имаме хора с картони и това го имам предвид. За ЦСКА винаги целите са най-високи. Купата, титлата и Европа са ни приоритет. Футболистите имат сили и са подготвени. Очакваме добри резултати. Познавам отборите и треньорите им. Арда играе много сполучливо и добре. Неслучайно са в горната шестица и това трябва да се има предвид. Надявам се, че противниците също се съобразяват с нас. Аз съм реалист и трябва да знаем силните и слабите страни на противника", допълни Пенев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Принц Филип - стълб на британската монархия и неизменна личност в историята на Острова
Принц Филип - стълб на британската монархия и неизменна личност в историята на Острова
Президентът Румен Радев се срещна с Главния мюфтия преди Рамазан Байрам
Президентът Румен Радев се срещна с Главния мюфтия преди Рамазан Байрам