НОВИНИ

Любослав Пенев: В определени моменти може би липсва на опит

Старши треньорът на Локомотив Пловдив даде своето мнение след равенството в "железничарското" дерби. 

Любослав Пенев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:51, 01.09.2024
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев изрази задоволство от развитието, което вижда в своя отбор, но призна, че в определени моменти в състава липсва опит. Наставникът на "черно-белите" даде своето мнение след равенството 1:1 срещу Локомотив София в "железничарското" дерби.

"Рано допуснахме гол, но въпреки всичко това е част от играта. Може да допуснеш гол в първата минута, може и в 95-ата. Търсихме победата. Не успяхме да спечелим, но важното е, че сумираме точки. Още една точка и продължаваме. Това е, което е важно за нас. Има и други моменти, върху които трябва да наблегнем. Трябва да сме наясно, че претенциите се защитават на терена. Не с приказки извън терена. Аз изисквам да се изпълняват тактическите указания и влагане до краен предел", коментира той.

"Отборът е много млад. Ние продължаваме да го развиваме и да изграждаме отбор като индивидуална и колективна стойност. Всичко това е с времето. Доволен съм. Виждам развитие, виждам едно добро желание, но в определени моменти може би липсва на опит. Вървим добре. В началото на първенството сме, продължаваме с предварително начертания план и следваме тренировките", допълни наставникът на "черно-белите".

"Когато започваме мача, трябва да бъдем максимално концентрирани. Това го тренираме и го изискваме. Не ми е приятно да проспиваме пак едно полувреме. Грешка се случва, но ние трябва да продължим в идеята, която имаме, и желанието, както искаме да проведем мача. В по-голямата част се случи, но трябва да се обърне внимание. С всеки изминал ден ние надграждаме, което е много важно", каза още Любослав Пенев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Колев: Имахме толкова много положения, че не успях да ги преброя
Иван Колев: Имахме толкова много положения, че не успях да ги преброя