НОВИНИ

Манчестър Юн с победа, феновете вече скандират „Роналдо“

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:41, 29.08.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Манчестър Юнайтед победи Уулвърхепмтън като гост с 1:0 в мач от 3-ия кръг на английското футболно първенство.

Задочното присъствие на Кристиано Роналдо се усети при „червените дяволи“ в първия мач, след като тимът обяви, че е постигнал споразумение за завръщането на нападателя. Португалецът не присъстваше на „Молиню“, но гостуващите фенове на Манчестър Юнайтед запяха неговото име на стадиона.

„Вълците“ имаха своите солидни шансове за попадение, но Давид де Хеа се оказа на мястото си, за да не позволи да бъде преодолян.

За сметка на това в 80-ата минута 19-годишният Мейсън Гринууд реализира единственото попадение. „Вълците“ възразиха при попадението, след като Рубен Невеш беше фаулиран при оформянето на бързата атака, но главният съдия зачете попадението, което се оказа и единствено.

След две победи и едно равенство "червените" се намират на 3-о място във временното класиране на Премиър лийг, докато Уулвс е на 18-о без нито една точка.

Манчестър Юнайтед вече в 28 мача е непобеден при гостувания (18 победи и 10 равенства), което е своеобразен рекорд за Висшата лига.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ураганът Айда заплашва Луизиана - масова евакуация
Ураганът Айда заплашва Луизиана - масова евакуация
Километрични опашки и чакане по 5 часа на границата с Турция
Километрични опашки и чакане по 5 часа на границата с Турция