НОВИНИ

Манчестър Юнайтед се подсили с Мануел Угарте

„Червените дяволи“ постигнаха споразумение с Пари Сен Жермен за правата на уругваеца още преди няколко дни, а вчера той пристигна на Острова и премина медицински прегледи.

Мануел Угарте
Снимка: X / @ManUtd
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
13:57, 31.08.2024
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

От Манчестър Юнайтед обявиха трансфера на Мануел Угарте. „Червените дяволи“ постигнаха споразумение с Пари Сен Жермен за правата на уругваеца още преди няколко дни, а вчера той пристигна на Острова и премина медицински прегледи.

От “Олд Трафорд” ще платят 50 милиона евро твърда сума плюс още десет под формата на бонуси. Угарте ще бъде шестото и последно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, след като преди него в тима бяха привлечени Лени Йоро, Нусаир Мазрауи, Джошуа Зиркзее, Матайс де Лихт и Секу Конате.

Мануел Угарте е подписал договор до лятото на 2029 година с опция за още една година. Той не е регистриран и няма да може да вземе участие в дербито с Ливърпул в неделя.

„Невероятно е чувството да се присъединя към клуб от това ниво. Един от най-обичаните отбори в света. Проектът, който ми бе предложен от хората начело на клуба, бе изключително вълнуващ. Ще се жертвам и ще дам всичко за своите съотборници. Заедно ще се борим и ще печелим трофеи, за да издигнем клуба на онова ниво, което трябва да бъде“, заяви Угарте пред официалния сайт на клуба.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктор Осимен отпада от сметките на Наполи за Серия А
Виктор Осимен отпада от сметките на Наполи за Серия А