НОВИНИ

Мани Пакиао тренира с Логан Пол и коментира Мейуедър

bnt avatar logo
от Димитър Русев
13:10, 14.07.2021
Чете се за: 03:07 мин.
Спорт
мани пакиао тренира логан пол коментира мейуедър
Слушай новината

Боксовата легенда Мани Пакиао твърди, че Логан Пол се е пошегувал за шоуто си с Мейуедър, след като го е видял да тренира преди битката с Ерол Спенс.

Логан Пол съобщава, че е казал на Мани Пакиао, че е щастлив, че се е изправил срещу Флойд Мейуедър, а не срещу него в последния си боксов мач.

Звездата на YouTube посети вчера Пакиао в "Wild Card" фитнес в Калифорния, където боксовата легенда се подготвя за битка с Ерол Спенс в Лас Вегас следващия месец.

И след като наблюдаваше на живо многократния световен шампион в тежка категория, Логан заяви в социалните мрежи, че се радва, че не се е изправил срещу него.

"За мен е чест, че Логан Пол дойде днес в боксовата зала", каза Пакаио в социалните медии в публикация, показваща снимка на него и Пол.

"След като ме гледаше как тренирам, той каза, че се радва, че се е бил с Мейуедър, а не с мен!"

Пол отговори в Instagram, като каза, че Пакиао изглежда "дяволски добре", подготвяйки се за историческата си битка със Спенс на 21 август в T-Mobile Arena.

И в интервю за ESNews след тренировката Пол каза, че чувства, че Мани на 42-годишна възраст изглежда така, сякаш е в разцвета на силите си преди двубоя.

Пол също така съобщи, че "се е забавлявал много" след битката си с Мейуедър.

Той наскоро се върна да тренира в Пуерто Рико, където брат му Джейк се готви да се бие с Тайрън Уудли на 29 август.

Той не е сигурен какво е неговото бойно бъдеще, но се готви да продаде имението си за 6,55 милиона долара в Енсино, да се премести за постоянно в Дорадо, Пуерто Рико и да продължи с тренировките си.

Пакиао ще се изправи срещу Спенс следващия месец в една от най-големите битки на лятото.

В навечерието на шоуто си с Пол Мейуедър каза, че ще даде съвети на бъдещия съперник на Пакиао - Ерол Спенс, който в миналото е бил с него на ринга.

И попитан дали Мейуедър е бил на линия, Спенс каза пред репортери на пресконференция, че все още не е получил обаждане, преди Пакиао да го прекъсне, за да каже, че всъщност е отличен боец.

"Не мисля, че Ерол се нуждае от съветите на Флойд Мейуедър" - каза Пакиао. "Вярвам, че Ерол е по-добър боец от Мейуедър. Ерол може да научи Флойд на някои неща."

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тон и половина канабис е открит и унищожен в Сандански
Тон и половина канабис е открит и унищожен в Сандански
Шофьор, предложил подкуп на полицай, отива на съд
Шофьор, предложил подкуп на полицай, отива на съд