НОВИНИ

Маурисио Почетино: Разочаровани сме

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:56, 29.04.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
маурисио почетино разочаровани сме

Напълно очаквано аржентинският наставник на Пари Сен Жармен не остана доволен от поражението на неговия отбор от Манчестър Сити с 1:2 у дома в първата среща между двата тима от 1/2 финалите в Шампионската Лига.

Почетино, който преследва своя втори финал в последните три сезона на надпреварата, сподели, че и двата гола на "гражданите" са били случайни, но призна, че англичаните са създали повече възможности.

"Получиха се две напълно различни полувремена. През първото играхме по-добре, създадохме положения, и заслужавахме да водим, но през втората част те бяха по-добри. И двата гола паднаха случайно, но истината е, че съперникът създаде повече положения от нас. В крайна сметка си поделихме по едно полувреме".

Треньорът допълни, че в отбора са много разочаровани от двата допуснати гола като домакин, но въпреки това увери, че след седмица парижани ще излязат на реванша, за да спечелят и да отбележат голове.

"Разочаровани сме от двата гола, които получихме. Още по-тежко е, че това се случи на 1/2-финал. През второто полувреме те бяха по-постоянни и ни бе трудно да се справим. Физически бяха по-агресивни. Трудно ни беше да печелим топката. Във футбола трябва да вярваш. След шест дни ще опитаме да спечелим и да отбележим голове. Разбира се, поставени сме под напрежение, но във футбола трябва да опиташ", заяви още Почетино.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турция въвежда пълна национална карантина от тази вечер
Турция въвежда пълна национална карантина от тази вечер
Гуардиола: Второто полувреме беше превъзходно
Гуардиола: Второто полувреме беше превъзходно