НОВИНИ

Мъж е с опасност за живота след побой в Хасково

полиция Хасково
Снимка: Архив/БТА
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 13.11.2023
Чете се за: 01:22 мин.
У нас
Слушай новината

Мъж на 37-годишна възраст е с опасност за живота след побой в Хасково. Нападателят - 22-годишен мъж, е задържан, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Вчера в 18.00 часа на спешния телефон е подаден сигнал от гражданин за сбиване между двама мъже в ж.к. "Орфей". Изпратените на място екипи са установили, че задържаният заедно с 37-годишния си приятел седнали да се почерпят още от обяд. След употреба на алкохол двамата се скарали. В разразилия се скандал по-младият използвал брадвата си и замахнал срещу опонента си.

Пострадалият незабавно е транспортиран в болницата за лечение. По първоначални данни на медиците той е с опасност за живота.

Полицейските екипи са установили свидетели на случилото се и са провели действия за установяване на допълнителни факти и обстоятелства по случая. Задържаният е тестван за алкохол и дрога, като тестовете отчели 1,2 промила алкохол и въздействие на метаамфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното досъдебно производство, посочват от полицията.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъгла и студено време ни очакват
Мъгла и студено време ни очакват
Едмонд Назарян се завърна на тепиха с първо място на турнир в Клермон
Едмонд Назарян се завърна на тепиха с първо място на турнир в Клермон