НОВИНИ

Мъж загина при катастрофа между джип и малка кола в София

шофьор линейка благоевград стана жертва коронавируса
bnt avatar logo
от БНТ
14:39, 18.12.2020
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Слушай новината

Софийска градска прокуратура е изготвила искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняема, привлечена към наказателна отговорност за пътнотранспортно произшествие в столицата, при което загинал друг участник в движението.

Действията по разследването на престъплението по транспорта са започнали, следа като е било установено, че около 15:30 часа на 17.12.2020 г. лек автомобил марка „Порше“, модел „Кайен Турбо С“, участвал в пътнотранспортно произшествие, движейки се по ул. „Бойчо Бойчев“ в столицата. В резултат на удара загинал водачът на друго МПС – Н.О. (на 39 години), управлявал „Фолксваген“, модел „Поло“.

По случая е било образувано досъдебно производство за причиняване на смърт при управление на моторно превозно средство. В качеството на обвиняем по случая е била привлечена и задържана Р.Б. (на 40 години), управлявала лек автомобил марка „Порше“.

Разследването продължава. Назначени са експертизи, разпитани са свидетели. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо обвиняемата Р.Б.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Парламентът излезе в коледна ваканция
Парламентът излезе в коледна ваканция
Пампорово дава старт на сезона
Пампорово дава старт на сезона